Logo Luidsprekers Refoamen groot
Luidsprekers Refoamen
Voor een complete revisie van uw luidsprekerboxen
Telefoon: 06 13624430

Enkele Voorbeelden van Reparaties

Hieronder vindt u een aantal uitgevoerde reparaties van gerefoamde luidsprekers. Na het refoamen spelen ze weer als nieuw, tot grote tevredenheid van de eigenaars.

Philips FB815 Woofer en Middentoner

Philips FB815 na het refoamen De nieuwe rand van de Philips FB815 woofer
De randen van zowel de woofer als de middentoners zijn vervangen. Vaak gaan bij een luidsprekerbox de wooferranden het eerst kapot, maar de randen van de middentoners zijn even oud en dus ook evenzogoed aan vervanging toe. Bij deze luidsprekers zitten de randen aan de achterkant van de conus gelijmd, dus de nieuwe randen zijn er ook weer achter gemonteerd.

Tannoy DU386

De oude rolrand van de Tannoy DU386 begint al te scheuren
Voor het refoamen. Hier is duidelijk te zien dat de oude rand glimt, een teken dat het foam vergaan is. De eerste scheur is dan ook al een feit.

Tannoy DU386 na het refoamen De nieuwe rand van de Tannoy DU386
Dezelfde Tannoy na het refoamen, er is een originele rolrand geplaatst met het speciale profiel voor deze Tannoy. Soms, zoals in dit geval, levert de luidsprekerfabrikant zelf nog rolranden, zodat de nieuwe rand dezelfde eigenschappen heeft als de oorspronkelijke rand.

Infinity Kappa 6.2i serie II Woofers

De Infinity Kappa woofers zijn voorzien van nieuwe rolranden De Infinity Kappa 6.2i serie II na het refoamen
De woofer van de Infinity Kappa heeft de rolrand aan de voorzijde van de conus gemonteerd zitten. Natuurlijk wordt de nieuwe rand ook weer zo gemonteerd.facebook  Google+