Logo Luidsprekers Refoamen groot
Luidsprekers Refoamen
Voor een complete revisie van uw luidsprekerboxen
Telefoon: 06 13624430

Opknappen van Luidsprekerkasten

De kast van een luidsprekerbox heeft twee functies. Allereerst komt een goede kast de klank ten goede. Daarnaast bepaalt het ook het uiterlijk van de luidsprekerbox. Een mooie kast is niet alleen een plezier om naar te luisteren, maar ook om naar te kijken.

Beschadigingen

Wanneer de kast zo beschadigd is dat deze niet meer luchtdicht of minder solide is, beïnvloedt dit het geluid nadelig. Deze beschadigingen moeten gerepareerd worden om de juiste klank weer terug te krijgen. Hoeken kunnen aan de binnenkant verstevigd worden en scheuren en kieren in de kast kunnen gelijmd en opgevuld worden.

Vaak kunnen gaten en afgebroken stukken fineer onzichtbaar worden gerepareerd. De houten of gefineerde buitenkant van een kast kan geschuurd en opnieuw gelakt worden om krassen, vochtkringen en verkleuringen te laten verdwijnen.

Neem contact op om te zien wat wij kunnen doen om uw luidsprekerkasten weer in hun oude luister te herstellen.

Doek

Een belangrijk onderdeel van het uiterlijk van de luidsprekerbox is het doek. Daarnaast is het een bescherming voor de kostbare luidsprekers. Een gescheurd doek hoort daarom ook zeker hersteld of vervangen te worden. Heeft u een afwijkend soort doek? In overleg gaan we op zoek naar de voor u meest geschikte oplossing.facebook  Google+